Send bestilling

Din handlekurv:Minimum bestillingsbeløp er NOK (Kr) 100,-!

Fyll inn dine opplysninger:

! Vennligst sjekk 2 ganger at alt er korrekt!

Fornavn*:
Etternavn*:
Adresse*:
Postnummer*:
Poststed*:
Land*:
Email*:
Telefonnummer*:


* Feltet må fylles ut.

Leveringsbetingelser for levering til andre land enn Norge:
Alle priser er oppgitt i NOK (kr.) inkludert norsk moms og gjelder pr. stk. dersom ikke noe annet er nevnt. Det er ikke norsk moms på bøker. Vi tar forbehold om at prisene kan endres i forhold til det som er oppgitt, samt at trykkfeil kan forekomme. Det tas forbehold om at farger vist på bildene enkelte ganger kan avvike i forhold til farger på det som blir levert, dersom det finnes flere fargevarianter av en varetype. Dette gjelder bare hvis det ikke er angitt at fargen er som vist på bildet. Hvis en vare er oppført i pakkeantall (f. eks. 10 stk.), er prisen oppgitt pr. pakke. Omregningskursen for NOK får du i din bank eller hos ditt kortselskap. Vi tar forbehold om prisendringer og trykkfeil. Ved exportbestillinger blir norsk moms trukket ifra alle prisene. For å finne ut hva prisen blir uten moms, vennligst divider prisen med 1,25. Eksempel: Pris inkl. moms er kr 125.00 Din exportpris blir: 125/1,25 = 100,- , d.v.s. det du betaler for varen er kr 100.00 . Levering til utlandet kun mot forskuddsbetaling eller med betalingskort. Fraktfri levering gjelder dessverre ikke for utenlandsleveringer. Dersom du, etter å ha mottatt din bestilling, ikke ønsker å beholde det du har bestilt, kan du sende det tilbake til oss innen 7 dager. Varen må være i samme stand som da du mottok den. det vil si at varen ikke må være brukt eller skadet av deg. Opplysningene du gir oss blir kun brukt for å behandle din bestilling, og vil aldri bli solgt til andre. Vi lagrer heller ikke dine opplysninger på en internetserver.

Bestillingen din sendes som luftpost med sendingsnummer (sporbar sending). Alle fraktpriser er oppgitt uten norsk moms. For priser på pakker med høy vekt og stor vareverdi, spør oss!


Sendingskostnad:
Fra NOK 185,- til NOK 1400,-.


Sendingsalternativ:
Dersom du ønsker det, kan vi sende varer med vekt inntil 350 gram som vanlig luftpostbrev. Det gis ingen erstatning eller ingen tilbakebetaling av beløpet du har betalt, hvis sendingen blir skadet eller kommer bort. Sendingskostnad fra NOK 45.00 til NOK 112.00. Er varen/varene av en slik art at det ikke går å sende i en boblekonvolutt, gir vi deg beskjed.


Betalingsmåte:
Visa eller Mastercard.


Velg leveringsmåte:

Klikk i en av firkantene til venstre under:

Sending som luftpost med sendingsnummer (sporbar sending).

Sending som luftpostbrev uten sporingsnummer.


Betaling:

Etter at din bestilling er sendt mottar du en automatisk generert bekreftelse til din E-mailadresse. Når din bestilling er behandlet får du en ny E-mail med en forskuddsfaktura. I denne E-mailen finner du også informasjon om hvordan du betaler.
Vi ber deg vente med å betale til du har mottatt E-mailen.
Godkjenning av leveringsbetingelser og vilkår:

Leveringsbetingelsene for levering til adresser i andre land enn Norge, finner du her.

Skriv "ja" i ruten til venstre nedenfor.

Jeg har lest og forstått Electrade's leveringsbetingelser, og all informasjon vedrørende min bestilling. Jeg bekrefter og aksepterer dette.
         Jeg godtar at Electrade lagrer mine opplysninger for å bruke opplysningene til å gjennomføre min bestilling.
Send bestillingen:Problemer med å få sendt bestillingen?

Merk og kopier informasjonen du har lagt inn. Lim det inn i en E-mail, og send E-mailen til

© Electrade www.electrade.no
Electrade, Nedre Haslevei 12, 3229 Sandefjord. Tlf. 400 97 891.